fbpx

Du har kun et øjeblik til at fange den visuelle kunde.
Vi får en strøm af billeder på de sociale medier, og det kræver et godt billede, at få folk til at stoppe op og læse dit budskab. Vi kender dig ikke, men ser kun de billeder som du lægger ud, så derfor er det vigtigt, at de på bedste vis udtrykker dig, dit produkt og din virksomhed.

ONLINE FOTOWORKSHOP
Susy afholder fotoworkshops, hvor hun underviser selvstændige i at tage professionelle branding, produkt og stemningsbilleder. Den viden kan du nu få i et Online Fotoworkshop. Her får du en række videoer, der lærer dig at tage gode billeder og masser af inspiration til at gøre dine billeder kreative, spændende og personlige.

 

EARLY BIRD  TILBUD
Fotoworkshoppen åbner den 1. juli. Men du  kan du allerede nu købe adgang, til kun 999.-

 

ONLINE FOTOWORKSHOP - Lær at tage professionelle branding, produkt og stemningsbilleder.

 

VIDEO - PRODUKTSTYLING PÅ 10 MINUTTER
I forbindelse med, at Susy gik LIVE på torsdag, har hun  lavet en lille video til dig, med foto og styling tips. Både hvis du har et produkt og hvis du selv er produktet, i form af din viden og dine ydelser. Her får du Go-Getter linket  til YouTube "Produktstyling på 10 minutter"

 

Om Susy Grundahl
Susy Grundahl er kunstner og ud over maleriet, arbejder hun med foto og video. Hun arbejder som stylist og fotograf for selvstændige, med fokus på branding, produkt og stemningsbilleder. Susy har i flere år også afholdt fotoworkshops, hvor hun lærer selvstændige iværksættere at tage professionelle billeder, på en nem og kreativ måde.

I de 25 år hun har været selvstændig, har hun iværksat flere forskellige ting, med stor fokus på det visuelle udtryk. Hun har haft fysisk butik, web-shop, er blogger og forfatter til livsstilsbøger. Alt sammen produkter og ydelser, der præsenteres og sælges på de sociale medier. Det kræver gode produkt og stemningsbilleder, som også fortæller en historie.

Til at præsenterer produktet har hun skabt en helt unik niche, hvor hun maler, trykker og sælger fotobaggrunde, til bloggere, leverandører, fotografer og magasiner.
www.photostylingbackground.com

Happy Styling

Interesseret i mere fra denne specialist?
Go-Getter TV

Er du interesseret i at høre nærmere om mulighederne for at blive specialist?

Udfyld dine oplysinger, og vi ringer dig op, og vi kan vi tage en snak.