fbpx

Influencer marketing er en markedsføringskanal, som for alvor kan give dit produkt synlighed og relevans for dine kunder. Du bygger stærke bånd med meningsdannere, som påvirker din målgruppes købspræferencer = mere salg. Samtidig får du en masse spændende content, som du kan bruge på dine egne sociale medier. Dermed sparer du tid - eller up’er dine egne profiler.

I denne omgang af Go-Getter TV lærer du:

  • Hvorfor influencers er en rigtig god idé og hvordan de kan skabe værdi for dig og din virksomhed. Næsten ligemeget hvilken branche du befinder dig i.
  • Hvordan du arbejder med influencers, med særligt fokus på Instagram.
  • Hvordan du finder en god influencer og best practive ift. kommunikation og dialog.
  • Hvordan du vurderer en influencers værdi, samt hvordan du forhandler “løn” og hvornår du evt. kan arbejde “gratis” med en influencer.
  • Hvordan du lægger en strategi, og får indholdet ud og leve til en bredere målgruppe.

Om Marie Klee: Marie er 31 år og har +10 års erfaring med online marketing og content creation. De seneste 3 år har hun arbejdet med datadreven influencer marketing, som hun også underviser i. Marie driver til daglig UP Agency som hjælper virksomheder med at lykkes med influencer marketing, både som forlænget arm, men også som strategisk sparringspartner og underviser. Marie har selv erfaring fra den anden side af bordet som influencer, da hun tilbage i 2010 startede en af Danmarks første mad- og sundhedsblogs.

Interesseret i mere fra denne specialist?
Go-Getter TV

Er du interesseret i at høre nærmere om mulighederne for at blive specialist?

Udfyld dine oplysinger, og vi ringer dig op, og vi kan vi tage en snak.