fbpx

Female Go-Getters præsenterer: Carolina Björk - Sådan får du mere ud af dine Facebook annoncer!

Vidste du, at 85% af alle danskere har en profil på Facebook og 4 ud af 5 logger på hver dag? Det betyder, at sandsynligheden for, at du kan ramme dine kunder på Facebook er meget, meget store. Og det er langt billigere og mere effektivt end mange andre platforme og muligheder for synlighed.

Men hvordan bruger du og udnytter du de muligheder Facebook har allerbedst? Og hvordan bruger du i særdeleshed annoncer på en måde, der giver dig overskud på din bundlinje? For guderne (og os) ved - at Facebook kan være både en tidsrøver og en pengetyv. Men Facebook kan også være kilden til et stabilt kundeflow og at gøre en forskel for mange flere med det, du brænder for.

Der er især 3 ting, der afgører hvor stor succes du får med dine annoncer:

1. Indholdet i dine annoncekampagne (tekst, billeder etc)
2. Din strategi (en dårlig strategi kan betyde, at dine annoncer ingen effekt har)
3. Analyse (du skal kunne aflæse tallene og bruge dem til at gøre din markedsføring bedre og mere effektiv)

Under denne episode deler Carolina Björk fra Crowd Pleaser, de grundlæggende ting, der gør annoncer til en succes og du får mulighed for at stille spørgsmål.

Og vi sætter 2 “hot spot-pladser” på spil, hvor Carolina kommer med input til, hvordan en GG-iværksætterinde kan få mere ud af sine annoncer. Det betyder, at de får mulighed for at være med live og få Carolinas rådgivning og input.

Carolina er kendt for at levere viden på et meget lavpraktisk og konkret niveau. Det betyder, at selvom det er lidt mødet, så vil du får brugbar viden go redskaber, du reelt kan omsætte til praktisk i din egen forretning

Om Carolina:
Carolina er en Danmarks mest erfarne rådgivere og underviser i digital markedsføring og Facebook. Hun har ud over at have drevet egne forretninger, hjulpet 1000vis af iværksættere med at få en god start på deres virksomhed med Facebook og online markedsføring.

Interesseret i mere fra denne specialist?
Go-Getter TV

Er du interesseret i at høre nærmere om mulighederne for at blive specialist?

Udfyld dine oplysinger, og vi ringer dig op, og vi kan vi tage en snak.