fbpx

Persondatapolitik

Formålet med denne persondatapolitik er at forklare, hvornår og hvilke personoplysninger vi indsamler, hvorfor og hvordan vi behandler de indsamlede personoplysninger, samt i hvilket omfang vi videregiver dem til tredjeparter. Vi anbefaler derfor, at du læser denne persondatapolitik omhyggeligt igennem. Såfremt du har spørgsmål til denne persondatapolitik, eller til hvordan vi behandler dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på info@femalegogetters.com

Samtykke til behandling af personlige oplysninger

Female Go-Getters indsamler og behandler en række personlige oplysninger om dig. De personlige oplysninger, vi indsamler, afhænger af konteksten af dine interaktioner med os. Nogle af disse personoplysninger er obligatoriske for oprettelse og administration af dit medlemskab hos os og kræver som sådan ikke et eksplicit samtykke. Vi indsamler ikke derudover personlige oplysninger om dig uden dit udtrykkelige samtykke hertil.


Du giver samtykke til, at vi må kontakte dig over e-mail eller telefon, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Vi behandler dine e-mail og telefoniske oplysninger hos os, indtil det ikke længere er relevant. Med andre ord, indtil du evt. afmelder dig nyhedsbrevslisten. 

Du kan altid fortryde dit samtykke. Det gør du ved enten at benytte linket i bunden af de email du modtager fra Female Go-Getters I/S, eller ved at kontakte os på info@femalegogetters.com og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed


Du kan forvente, at vi altid vil behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil udelukkende blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant.

Oplysning, indsigelse og ændring


Du er altid velkommen til at kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Det gør du ved henvendelse til:

Female Go-Getters

info@femalegogetters.com

Tlf.: 61340171

Hvis du opdager fejl i de oplysninger vi har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige.

Hvis du ikke længere ønsker, at vi skal behandle dine personoplysninger, kan du også oplyse dette til sende til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse og telefonnummer tilbage (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på linket nederst i den enkelte nyhedsmail.

Cookies

Dette website anvender cookies


En cookie er en lille tekst-fil, som lagres på din enhed (mac, pc eller telefon) for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Formålet med at indsamle cookies på vores website er at kunne tracke trafik og brugen af sitet på statistisk niveau. Vi anvender cookies fra Facebook og Google Analytics.

Slet eller blokker evt. for cookies sådan her http://minecookies.org/cookiehandtering

Spørgsmål

Eventuelle spørgsmål til ovenstående bedes rettes til: info@femalegogetters.com

Er du interesseret i at høre nærmere om mulighederne for at blive specialist?

Udfyld dine oplysinger, og vi ringer dig op, og vi kan vi tage en snak.